Články

3 nejlepší témata: rozsviťte si v MIUI barevné neony

Máme tu pátek, a to na našem blogu znamená, že vám přinášíme výběr tří témat pro telefony Xiaomi, Redmi a Poco s grafickou nadstavbou MIUI. Tentokrát se můžete těšit na barevné neony, které doslova rozzáří prostředí vašeho mobilu.

Práce s aplikací Témata je jednoduchá a intuitivní. Pokud s ní však nemáte žádné zkušenosti, může se vám hodit náš návod MIUI 12 – tipy a triky: Témata aneb Jak kompletně změnit vzhled MIUI. Mimo jiné v něm vysvětlujeme i to, jak zálohovat aktuální téma a jak se k němu v případě potřeby vrátit.

Neon Dz – modré neony

Dnešní přehled začneme tématem Neon Dz od Ankura Tiwaryho, který slibuje nové ikony a upravený widget s hodinami. Toto téma si dosud nainstalovalo více než 5,3 milionů uživatelů a pozitivní zprávou je, že je k dispozici zcela zdarma – dokonce se před jeho stažením ani nebudete muset dívat na reklamy.

Hned na první pohled musíme konstatovat, že téma působí skutečně propracovaným dojmem. Kromě tapety s neonovým nápisem se můžete těšit na tematicky upravené ikony. I aplikace, jejichž ikony autor neupravoval, mají kolem sebe nafialovělý rámeček. Na odemykací obrazovce vás pak čekají ručičkové hodiny a zástupci pro čtyři vybrané funkce.

Neon_5 – růžové neony

Jako další tu máme grafické téma Neon_5 od Suraje, které slibuje digitální hodiny, upravené ikony, ovládání hudby a informaci o aktuálním dni v týdnu. Téma dosud zaznamenalo přes 2,2 milionů instalací a můžete ho stahovat a instalovat úplně zadarmo.

Téma zaujme neonovou tapetou a úpravou ikon některých aplikací. Bohužel dojem trochu kalí skutečnost, že většině aplikací zůstane původní, nijak nemodifikovaná ikona. Drobných změn doznalo Centrum ovládání, které má plastičtější tlačítka. Na odemykací obrazovce je údaj o aktuálním čase a ovládání hudebního přehrávače.

Přečtěte si také  3 nejlepší témata: převlékněte si MIUI do stříbrných odstínů

Neon_3 – červené neony

Do třetice všeho dobrého tu máme další téma od Suraje – tentokrát se jmenuje Neon_3 a přináší červené neonové srdce. Toto téma si stáhlo více než 2,5 milionů uživatelů a jistě vás potěší skutečnost, že se před jeho stažením nebudete muset dívat na reklamy.

Dominantou tohoto tématu je již zmíněné srdce, umístěné na tmavě šedém podkladě. Některé aplikace mají upravené ikony (tentokrát s načervenalým nádechem), avšak většina jich zůstává bez efektu. I zde můžete počítat s mírně modifikovaným Centrem ovládání. Asi nejvíc se nám líbila odemykací obrazovka s digitálními i ručičkovými hodinami a tlačítky pro ovládání hudebního přehrávače.

Další díly seriálu 3 nejlepší témata

Přečtěte si také  3 (ne)známé produkty Xiaomi: motokára, reproduktory a odpadkový koš

Na další pokračování seriálu 3 nejlepší témata se můžete těšit následující pátek – tedy 17. září. Budeme rádi, když se v komentářích podělíte o to, jaká témata máte rádi vy.

Sledujte nás na Telegramu

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!

Přihlásit odběr
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Markonius
Markonius
2 let před

Vždycky, když vidím nadpis článku TOP X Nejlepší/Nejhezčí témat na váš telefon. Tak už je mi jasný, že ty témata jsou pro typ lidí, který mají vkus okolo 6-7 třídy základní školy, nebo gembleri, co si kompenzují absenci matů v jeho kariéry prof. Závisláka. U minulého to zas bylo jako, kdyby za mnou přišla dcera a u kamarádky viděla přesně tohle témata, a že ho chce taky. Protože v 4 třídě nikdo nechce být ne-in 😀

Zrovna zde, v této aplikaci, kde se můžeš prehrabovat stejně jako v sekáči. Čím toho přebereš, tím víc nevíš, jakej se ti líbí jako až na strop 😀

A Vy tu vybíráte témata jako bych měl jít zejtra do 6 třídy po prázdninách a poflexit ve třídě 😀

bobasso
bobasso
Odpovědět  Markonius
2 let před

…….vy zřejmě nejste fanda, srdcař telefonů Xiaomi, že_ 🙂
Když se tady zmiňujete o těch dětech školou povinných, tak oni často chytrým telefonům rozumí víc, než kdejaký dospělý (lama), který se tu na poradně ptá. Tím se nechci nikoho ale dotknout.

Zdenda
Zdenda
Odpovědět  Markonius
2 let před

S vaší češtinou by nebylo ku škodě pár tříd základní školy znovu navštívit. 🙃🙂🥴

stanis
stanis
Odpovědět  Zdenda
2 let před

Souhlas…😀

8
0
Napište nám svůj komentář!x