Obnoveni tovarniho nastaveni – znemožnění

Xiaomi poradna › Kategorie dotazu: Telefony › Obnoveni tovarniho nastaveni – znemožnění
Pitras zeptal se před 8 roky

Při startování telefonu Redmi lze při držení tlačítek vol+ + napájení vstoupit do nabídky vymazání telefonu – předpokládám, že se jedná o tovární reset, který mj. z telefonu odstraní všechny uživatelské účty a také zámek obrazovky.
Tato funkce umožňuje zlodějům užívat běžně po krádeži telefon. Existuje možnost znemožnění či něčeho podobného toho továrního resetu?

1 Odpovědi
Karel Kilián Personál odpověděl před 8 roky

Dobrý den,
pokud takto resetujete telefon, kde je aktivní účet Mi, bude se po restartu dožadovat autorizace tímto účtem, jinak uživatele nepustí dál. A zatím se nezdá, že by existovala cesta, jak toto obejít, čili je to asi celkem spolehlivé řešení.
Karel Kilián

Vaše odpověď

16 + 7 =

Redmi Note 14 Pro+ 5G

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz a skupinu na Facebooku!