fotky-google
Dobrý den potřebuji poradit..
Neví někdo jak na telefonu Mi 12 Pro nastavit to, abych si mohla smazat fotky z telefonu a zároveň mi zůstaly uložené na fotkách Google?
Jde mi o toto: V mobilu mám v Interním úložišti složku s fotkami. Tuto složku mám synchronizovanou a vidím jí i na účtě Fotkách Google. Když ale tuto složku smažu z Interního úložiště telefonu, smaže se mi i z účtu Google.
Když ale otevřu fotku na účtě Google, nahoře kliknu na ty tři tečky, dole se mi zobrazí Smazat ze zařízení. Když to potvrdím, fotku stále v úložišti telefonu ale vidím, nesmaže se.. I přesto, že je tam psáno ,,Smazat ze zařízení? Fotka zůstane ve vašem účtu Google“
Neví někdo jak nastavit to, abych mohla fotky smazat ze zařízení a přesto mi zůstaly na Google? Přijde mi zbytečné mít fotky takto uložené 2x..
Děkuji 🙂
Dobrý den,
koukám, že nikdo neporadil… bohužel, to co požadujete není aktuálně možné, alespoň tedy já o žádné takové možnosti nevím. Google opět něco vylepšil tak, že je to čím dál horší, protože zatímco zálohování je možno vypnout/zapnout, synchronizaci vypnout nejde. Alespoň u mě to tak funguje. Je to dost frustrující, protože vlastně jediná možnost je přenesení fotek do úložiště mimo telefon a teprve potom manipulovat s fotkami v telefonu/fotkách Google. Jinými slovy, to co smažete, se smaže i na druhé straně :-(.
CharlieCh
Ještě si můžete postudovat tady:
https://xm.cz/blog/dotaz/mazani-fotek-z-galerie-smazou-se-i-z-google-fotek/?ans-page=2
CharlieCh
Dobrý den,
nedalo mi to a trochu jsem experimentoval. V aplikaci Fotky od Googlu vypněte zálohování. Poté v galerii (interní úložišti) smažte vše co chcete smazat. Tím se vám smažou fotky pouze z galerie a ve Fotkách Google zůstanou. Potom opět zapněte zálohování ve Fotkách Googlu, aby se vám tam nové fotky ukládali.
Dobrý den děkuji moc, zkusila jsem to ale nepomohlo to..
Když fotky smažu, tak se mi v aplikaci Galerie objeví složka Restored a v té vidím všechny smazané fotky..
Když fotky z této složky smažu, opět zmizí z účtu Google..
Nějaká rada?
Děkuji

