Jak si přečíst blokované SMS?

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Redmi NoteJak si přečíst blokované SMS?
Andrea zeptal se před 4 roky

Dobrý den, mám nový telefon Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB a marně hledám způsob, jak zablokovat doručené sms zprávy tak, abych si je případně mohla přečíst…u starší verze telefonu jsem tuto možnost měla (v optimalizaci se nabízely jak blokované hovory, tak blokované zprávy)…u tohoto telefonu jsem tuto možnost zatím neobjevila…blokované hovory se objevují v rámci optimalizace, jak jsem zvyklá…Můžete mi prosím poradit, jak na to? Dále jsem se ještě chtěla zeptat, kde si zvolím možnost nahrávání hovoru u vybraných čísel, což jsem u předešlého telefonu rovněž využívala…Moc děkuji za radu 🙂

 

5 Odpovědi
Karel Kilián Personál odpověděl před 4 roky

Dobrý den,
no, v podstatě to, co hledáte, je protimluv. Žádný telefon zprávy neblokuje – jen je po přijetí buď přesune do nějaké složky, nebo je smaže. Z hlediska odesílatele jsou tedy tyto zprávy vždy považovány za doručené (pokud má aktivní doručenku). Blokováním tedy zprávy skrýváte jen sama před sebou, nikoli jejich doručení před odesílatelem.
Čili v podstatě máte dvě možnosti: zprávy číst a neblokovat, nebo blokovat, ale nečíst.
Co se týká nahrávání hovorů, tam je bohužel problém v tom, že Xiaomi od jisté doby vyměnilo své aplikace za aplikace Google. Aplikace Telefon od Googlu bohužel nahrávání hovorů nepodporuje. Mluvilo se sice o tom, že ho podporovat bude, ale uplynulo půl roku a nic se v tomto směru nestalo.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Míra odpověděl před 2 roky

Dobrý  den,
souhlasím, že blokované zprávy skrýváte sami před sebou, ale starší Xiaomi je umožňovaly přečíst = zobrazit.
Pokud jste blokovali číslo, šlo rozlišit zda hovor/SMS nebo obojí.
Přes nastaveni / aplikace /optimalizace / blokované
bylo možné se na všechny blokované  SMS podívat a přečíst si.

Zřejmě došlo ke změně aplikace pro zprávy a už to není možné. 

Karel Kilián Personál odpověděl před 2 roky

Dobrý den,
no, mne to zajímá tak nějak z psychologického hlediska: proč si člověk zablokuje nějakého odesílatele, když si pak stejně chce číst jeho zprávy? Nemohu si pomoci, ale připadá mi to jako totální nesmysl.
Tohle bych spíš doporučil řešit s psychologem než na poradně zabývající se telefony.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Pavel odpověděl před 2 roky

Například při blokaci marketingových a reklamních sms, ale pak potřebujete kody od sveho operatora a ty jsou pote take  blokovany. Takže nechat si své PROČ a NECHÁPU  a spíše poradit.
 

Karel Kilián Personál odpověděl před 2 roky

Dobrý den,
tak to záleží na tom, jak si blokování nastavíte. Pokud máte v aplikaci Zprávy zapnutou ochranu před spamem, tak ta zprávy od operátorů určitě neblokuje (sám ji mám zapnutou a pravidelně mi jsou doručovány zprávy od operátora). Jestliže jste zařadil číslo operátora na blacklist, tak Vám samozřejmě zprávy nebudou chodit.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Vaše odpověď

0 + 20 =

Xiaomi Mi Band 7

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!