Obnoveni tovarniho nastaveni – znemožnění
Při startování telefonu Redmi lze při držení tlačítek vol+ + napájení vstoupit do nabídky vymazání telefonu – předpokládám, že se jedná o tovární reset, který mj. z telefonu odstraní všechny uživatelské účty a také zámek obrazovky.
Tato funkce umožňuje zlodějům užívat běžně po krádeži telefon. Existuje možnost znemožnění či něčeho podobného toho továrního resetu?
Dobrý den,
pokud takto resetujete telefon, kde je aktivní účet Mi, bude se po restartu dožadovat autorizace tímto účtem, jinak uživatele nepustí dál. A zatím se nezdá, že by existovala cesta, jak toto obejít, čili je to asi celkem spolehlivé řešení.
Karel Kilián

