preposlani-kontaktu-pres-sms

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Mipreposlani-kontaktu-pres-sms
Horáková zeptal se před 5 roky

Dobrý den, mám Xiaomi Mi A2 Lite a chci-li přeposlat kontakt přes ZPRAVU formou SMS. Automaticky mi naskočí MMS. Jak změnit MMS na SMS?  Děkuji za odpověď Horáková

4 Odpovědi
bobasso odpověděl před 5 roky

Dobrý den.Pokud dáte kontakt sdílet, tak se kontakt odesílá jako vizitka, tedy soubor, příloha. Ve vizitce se neodesilá pouze samotné tel. číslo, ale celý obsah  kontaktu (email, datum narození, adresa atd.) A přílohu, soubor lze vložit pouze do MMS. Proto vám to nenabízí možnost poslat v SMS zprávě. Jediné co můžete udělat, že otevřete app “Kontakty”, rozkliknete člověka, kterého chcete odeslat kontakt a dlouze podržíte prst na telefonním čísle. Vyskočí vám bublina, že tel. číslo bylo zkopírováno do schránky. Poté otevřete app “Zprávy” (zprávy SMS), vyberete jedince, kterému ono tel. číslo chcete poslat. a v editoru pro napsání sms podržíte dlouze prst na blikajícím kurzoru. Vyskočí bublina s se slovem “Vložit”. Na tuto bublinu s “Vložit” kliknete a zkopírované tel. číslo se vloží do zprávy sms. 

Karel Kilián Personál odpověděl před 5 roky

Dobrý den,
případně v alternativní aplikaci Textra lze posílat kontakt jako vCard, nebo jako text.
Karel Kilián

david bůžek odpověděl před 3 roky

Ale v Textře je vc card také jako mms. Trochu to nechápu, když měl můj starý Note6pro vždy volbu – poslat jako vCard nebo sms. Trochu mi to přijde, že nové modely začínají být opruz. Nejdou nahrávat hovory, nejdou posílat hromadné sms…Novinky jenom samé nepotřebné sračky, ale jako pracovní nástroj začínají být k ničemu.

Karel Kilián Personál odpověděl před 3 roky

Dobrý den,
to není novými modely, to je bohužel způsobeno nahrazením aplikací Xiaomi aplikacemi od Googlu. V těch některé funkce prostě chybí. Zkuste své podněty poslat vývojářům na apps-help@google.com.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Vaše odpověď

9 + 16 =

Apple AirPonds Pro 2

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!