prerusene-prenaseni-do-noveho-telefonu-jak-pokracovat

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Redmi Noteprerusene-prenaseni-do-noveho-telefonu-jak-pokracovat
Jiří zeptal se před 3 dny

Dobrý den, při přenášení dat do nového telefonu (Redmi Note 13pro 5g) z Redmi Note 4x mi cca v polovině přenosu na starém telefonu došla baterie a přenos se zrušil. Není možné nijak pokračovat. Nový telefon se tváří, že je připraven, ovšem chybí na něm cca 5tis fotografií a kdo ví, co ještě. Jak pokračovat? Pomůže tovární nastavení? Nabídne mi poté nový telefon znovu možnost propojení? Děkuji za odpověď.

8 Odpovědi
Karel Kilián Personál odpověděl před 3 dny

Dobrý den,
v tomto případě opravdu pomůže jen obnovení do továrního nastavení. Telefon Vám poté při úvodní konfiguraci opět nabídne přenos dat ze starého telefonu.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

nemohouci odpověděl před 2 dny

V první řadě bych provedl řádné nabití starého MT (a setsakra dobře bych si opomenutí zapamatoval!), a pak prostě akci zopakoval. To, co už bylo kompletně přesunuto, se ozve s tím, aby obsluha zasáhla, a co přesunuto nebylo, se “dopřesune”. Zcela běžný postup např. v prostředí PC.

Karel Kilián Personál odpověděl před 2 dny

Dobrý den,
takto to ale fungovat nebude. Pokud to chápu správně, tak tazatel mluví o přesunu dat, které se nabízí při nastavení nového telefonu. Nevím o tom, že by po dokončení nastavení bylo nějakým způsobem možné znovu aktivovat možnost přenosu dat z jiného telefonu s Androidem. Takže jsem přesvědčen o tom, že nejjistějším způsobem bude nabít starý telefon na maximum, nový telefon uvést do továrního nastavení a znovu během úvodní konfigurace provést přenos dat.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

nemohouci odpověděl před 2 dny

Tu šarádu jsem nepochopil.

Karel Kilián Personál odpověděl před 18 hodin

Dobrý den,
může se stát. Psaný projev je proti mluvenému ochuzen o mnoho podrobností a detaílů.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

nemohouci odpověděl před 14 hodin

Tu Jirkovu

Karel Kilián Personál odpověděl před 13 hodin

Dobrý den,
ano, to jsem pochopil. Nicméně myslím, že nemá smysl to tu nadále rozebírat, když tazatel očividně nereaguje.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

jiří odpověděl před 7 hodin

Dobrý den, již jsem odpovídal, očividně se to sem nepropsalo, zkusím tedy znovu.. Děkuji panu Kiliánovi, jeho první komentář zabral. vše se podařilo.
Pro nemohoucího: Starý telefon jsem nabitý měl, dokonce celou dobu v nabíječce, takže nebylo si třeba nc “sakra rozmýšlet”. Mám však problém u starého telefonu s nabíjením a udržením baterie (proto jsem ho vyměnil). Netuším o jaké “šarádě” píšete. Pan Kilián to pochopil ihned a díky němu vše proběhlo hladce. 
Neměním telefony často, do továrního nastavení jsem ho nikdy nedával, proto jsem si chtěl ověřit, že toto bude správný postup.

Ještě jednou děkuji p. Kiliánovi.. 

Vaše odpověď

3 + 19 =

Xiaomi Watch 2

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!