redmi-note-12s-hyperos-kde-najit-meric-kroku

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Telefonyredmi-note-12s-hyperos-kde-najit-meric-kroku
Pavel Štěrba zeptal se před 3 dny

Dobrý den. předevčírem mi v mobilu skočilo upozornění že jsem ušel tolik a tolik kroků. ale nějak se mi dnes nedaří to v mobilu vyhledat. koukal jsem se do digitální rovnováhy ale nic jsme nenašel. 

2 Odpovědi
bobasso odpověděl před 3 dny

……v rukou jsem držel a držím mobily jak s MIUI, tak HyperOS a nejsem si vědom, že by bez připojených chytrých hodinek, náramku uměly měřit kroky. Ty vlajkovější lodě umí samy o sobě měřit tep ( přiložením prstu na čtečku otisku prstu v displeji), ale to je tak vše.
Jestli moje poznatky nejsou pravdivé , tak ať mě chytřejší a znalejší majitelé  telefonů Xiaomi, Redmi a POCO opraví. 
Ano, už jsem se setkal s tím, že jsem nainstaloval téma tretích stran z app Témata a jeho  vývojář zapracoval do svého tématu počítání kroků. Na probuzené, zamčené obrazovce jsem viděl své ujíté kroky. Jak moc reálná a pravdivá informace to byla, ale opravdu netuším.
…..a ta skvělá fičura od Google, další nevyžádaná aplikace  Digitální rovnováha je tak dobrá (špatná) na to, že vám ve founu zbytečně zasírá interní paměť a bohužel nejde odinstalovat, ani zakázat. 

Karel Kilián Personál odpověděl před 3 dny

Dobrý den,
také si nejsem vědom toho, že by telefony Xiaomi, Redmi a Poco určené pro globální distribuci měly počítadlo kroků. Je otázkou, zda tu hlášku nezobrazila nějaká nainstalovaná aplikace nebo, jak napsal Bobasso, nějaké grafické téma.
Pokud by se Vám podařilo tu hlášku zachytit, zkuste mi poslat snímek obrazovky na kilian.karel@gmail.com.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Vaše odpověď

8 + 3 =

Sledujte nás na Telegramu

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!