redmi note7-stahování aplikace android auto z apkmirror

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Redmi Noteredmi note7-stahování aplikace android auto z apkmirror
Rosomák zeptal se před 4 roky

Při stahování aplikace android auto z apkmirror se mi po potvrzení pokynu ke stažení objeví hláška – TENTO TYP SOUBORU MŮŽE POŠKODIT VAŠE ZAŘÍZENÍ … . Lze i přes toto hlášení pokračovat ve stahování a nebo je tato výstraha na místě a raději stahování ukončit.
 

21 Odpovědi
bobasso odpověděl před 3 roky

…… pro Michal.
Jen podotknu, že nevlastním auto, takže s app Android Auto nemám žádné zkušenosti. Jsem jen pouhá “hračička”, co rád zkoumá svůj foun. Nyní mám RN10Pro s MIUI 12.5 a A11 a zde je zase vše úplně jinak než bylo na RN7, který jsem před tím měl a k app AA sem dával svoje postřehy. Nepíšete v jaké verzi je váš RN9. Global verze tohoto telefonu  už má MIUI 12.5, kdežto Evropská pouze MIUI12. Dnes mé postřehy co se týče app AA budou k MIUI12.5/A11.
Na mém RN10Pro je zcela zbytečné stahovat z Google Play app “Activity Launcher” a pomocí něho si dát ikonu aplikace (zástupce) AA na plochu. Kliknutím na zástupce app AA z plochy aplikaci spustí, dovolí vám to příjmout a soulasit s pidmínkami jejího používání a pak hned aplikace AA spadne, zavře se. To samé se bude dít při opakovaném pokusu spustit app AA z plochy. Aplikace pouze problikne a nic. Jelikož je AA aplikací od Google, tak jsem objevil v mobilu cestu, jak zřejmě správně, korektně aplikaci propojit s autem. Vlezte do Nastavení (telefonu) > Připojení a sdílení > a tu úplně poslední položkou dole je “Android auto” (Používejte aplikace s displeje auta) > rozklikněte a odtud propojujte mobil, potažmo aplikaci AA se samotným autem. Potud dohlédnou mé poznatky. Jak už jsem na začátku řekl, auto nevlastním.
 

Vaše odpověď

20 + 6 =

Bezplatná poradna Xiaomi

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!