Xiami Redmi Note 4

Xiaomi poradna › Kategorie dotazu: Redmi Note › Xiami Redmi Note 4
Ctibor zeptal se před 8 roky

Přeji hezký den,
narazil jsem na problém… po resetu telefonu do tovarniho nastavení – při zadání „Nastavit jako nové zařízení“  neustále požaduje synchronizaci s předchozím google účtem.  Telefon ale bude používat někdo jiný, byť se stejnou SIMkartou a telefonním číslem (je firemní). Z totoho důvodu není možné google účet ověřit a nelze telefon spustit. :/
Poradí někdo jak dál?

1 Odpovědi
Karel Kilián Personál odpověděl před 8 roky

Dobrý den,
bohužel bez zadání původního účtu telefon nespustíte. Více informací o tomto najdete třeba tady.
Jediná cesta, pokud chcete telefon předat dál, je tato:

  1. Zadejte uživatelské jméno a heslo.
  2. Projděte úvodním nastavením.
  3. Poté odeberte účet Google.
  4. A až pak proveďte tovární reset.

Karel Kilián

Vaše odpověď

0 + 15 =

Redmi Note 17 Pro 5G

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz a skupinu na Facebooku!