zasedle-fotografie

Xiaomi poradnaKategorie dotazu: Redmizasedle-fotografie
Renny zeptal se před 3 roky

Dobrý den, nový dnes vybaleny Xiaomi Redmi 9AT. Při zkoušce foťáků je cca 1 fotka z 5 správně barevná. Zbytek se v náhledu vyfotí barevně, ale v galerii jsou potom zašedlé, naprosto bez žlutých a oranžových odstínů. Foceno nejprve v továrním nastavení, pak s rezimem AI i bez, HDR i bez, přední i zadní foťák. Čočky jsou čisté bez poškození, občas se barevná povede. Pravděpodobně jde o něco softwarového, ale nevím, co s tím. Poradí někdo? Děkuji

1 Odpovědi
Karel Kilián Personál odpověděl před 3 roky

Dobrý den,
to určitě není v pořádku. V takovém případě bych jako první doporučil provést zálohu dat. Následně udělejte obnovu zařízení do továrního nastavení, čímž telefon dostanete do stavu, jako byste ho právě rozbalil z krabičky. Pokud se jednalo o softwarovou závadu, měl by problém zmizet.
Pokud nezmizí a bude se projevovat i po továrním resetu, lze celkem spolehlivě předpokládat, že se jedná o hardwarovou závadu. S tou doporučuji obrátit se na servis, respektive (je-li telefon v záruční době) uplatnit záruku u prodejce, případně vrátit telefon ve 14denní lhůtě.
Přeji hezký den.
Karel Kilián

Vaše odpověď

18 + 11 =

Řada telefonů Redmi Note 12

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!