Novinky

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro: ve dvou barvách a 4 velikostech

Minulý týden se na oficiálních globálních stránkách Xiaomi objevil další zajímavý produkt, který patrně bude možné časem koupit i u nás. Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro je k dispozici ve dvou barvách a ve čtyřech velikostech. Výrobce u něj láká na „Zcela nový zážitek z cestování“.

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro
Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro

Kufr je navržen s ohledem na potřeby moderního cestovatele, což z něj činí ideálního společníka pro cestování po celém světě. Jeho design kombinuje eleganci a funkčnost, nabízí dostatek úložného prostoru a odolné materiály, které zaručují dlouhou životnost. Stylový a praktický vzhled je doplněn prvotřídními technologickými prvky, což z něj činí ideální volbu pro všechny, kdož často cestují a potřebují spolehlivé zavazadlo.

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro je dostupný ve dvou (možná poněkud konzervativních) barvách: černé, nebo šedivé. Jeho skořepina je vyrobena z polykarbonátu od firmy Covestro, který je známý svou vysokou kvalitou.

Skořepina je vyrobena z polykarbonátu od firmy Covestro
Skořepina je vyrobena z polykarbonátu od firmy Covestro

Použití tohoto materiálu zajišťuje mimořádně vysokou odolnost a pevnost zavazadla. Díky vícevrstvé kompozitní technologii je kufr nejen pevnější, ale také odolnější vůči tlaku a poškození, což zaručuje jeho dlouhou životnost a spolehlivost.

Kufry jsou dostupné v šedé, nebo černé barvě
Kufry jsou dostupné v šedé, nebo černé barvě

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro je k dispozici ve čtyřech velikostech s následujícími parametry:

  • 20 palců: objem 39 litrů, hmotnost 3,2 kg, vnitřní rozměry 515 × 350 × 230 mm, vnější rozměry 560 × 370 × 230 mm
  • 24 palců: objem 65 litrů, hmotnost 4,0 kg, vnitřní rozměry 615 × 415 × 275 mm, vnější rozměry 665 × 433 × 275 mm
  • 26 palců: objem 80 litrů, hmotnost 4,5 kg, vnitřní rozměry 660 × 440 × 290 mm, vnější rozměry 710 × 456 × 290 mm
  • 28 palců: objem 104 litrů, hmotnost 5,0 kg, vnitřní rozměry 716 × 485 × 315 mm, vnější rozměry 768 × 498 × 315 mm

Praktický zip, zámek i kolečka

Kufr je vybaven zipem, který má díky dvojitým řadám zubů dvojnásobnou pevnost. Toto provedení zajišťuje hladké a bezpečné zavírání i při maximálním naplnění. Nemusíte se tak obávat, že by se kufr při plném naplnění roztrhl. Tato technologie poskytuje klid a jistotu, že vaše věci zůstanou bezpečně uložené během celé cesty.

Kufr je vybaven zipem, který má díky dvojitým řadám zubů dvojnásobnou pevnost
Kufr je vybaven zipem, který má díky dvojitým řadám zubů dvojnásobnou pevnost

Z hlediska bezpečnosti je vybaven zámkem s číselným heslem, který je odolný vůči nárazům. Zámek je zapuštěný do skořepiny kufru, což minimalizuje riziko poškození při nárazech nebo pádech. Zámek splňuje podmínky TSA, což znamená, že ho pracovníci bezpečnostní kontroly na letištích mohou odemknout. To zajišťuje ochranu uložených věcí a zároveň umožňuje snadný přístup pro kontrolní orgány.

Kufr je vybaven zámkem s číselným heslem
Kufr je vybaven zámkem s číselným heslem

K pohodlnému přesouvání slouží čtyři velká kolečka (respektive dvojkolečka) potažená odolným termoplastickým kaučukem, který zajišťuje snadné a tiché přesouvání kufru. Díky tomu je manipulace i s těžkým kufrem velmi snadná a tlačení či tahání kufru po různých površích nevyžaduje zbytečně velkou sílu.

Snadné převážení díky kolečkům
Snadné převážení díky kolečkům

Rozdělení 4 ku 6

Přední a zadní strana kufru Xiaomi Luggage Classic Pro je rozdělená v poměru 4:6, což umožňuje snadnější otevírání a balení. Toto provedení poskytuje jednodušší přístup k přednímu oddílu kufru a usnadňuje jeho otevírání a zavírání.

Otevírání v poměru stran 4 ku 6
Otevírání v poměru stran 4 ku 6

Zadní oddíl nabízí dostatek prostoru pro uložení větších předmětů. Tento design přispívá k lepší organizaci a pohodlí při balení a vybalování. Na tomto místě je vhodné upozornit, že 20palcový model kufru nemá poměr přední a zadní části 4:6.

Samsung Galaxy Buds2
Vnitřní část kufru
Vnitřní část kufru

Plochá horní část kufru se zapuštěným madlem má své praktické opodstatnění – může během cest zastávat roli přenosného stolečku, na který si můžete položit například malý notebook nebo svačinu. I při čekání tak kufr zastává velmi praktickou roli.

Plochá horní část kufru
Plochá horní část kufru

Teleskopické a klasické madlo

Součástí kufru je integrované teleskopické madlo, které lze vysunout a zafixovat v jedné ze čtyř poloh. Kufr se tak snadno přizpůsobí výšce svého uživatele. Madlo je vyrobené z hliníkové slitiny a chráněno anodizovaným povlakem, který je odolný proti korozi.

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro má madlo výsuvné ve čtyřech úrovních
Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro má madlo výsuvné ve čtyřech úrovních

Díky této flexibilní konstrukci je kufr pohodlný pro uživatele všech výšek, což zvyšuje komfort při jeho používání a usnadňuje manipulaci s ním. Na madlo lze také připevnit batoh, což usnadňuje cestování s více zavazadly najednou.

Na madlo lze připevnit batoh
Na madlo lze připevnit batoh

Na boku kufru se pak nachází pevné madlo, za které ho lze přenášet v poloze na šířku. Toto madlo je vyrobené z odolného a flexibilního materiálu, jehož robustní konstrukce umožňuje snadné a bezpečné zdvihání kufru i při plném zatížení.

Na boku kufru se pak nachází pevné madlo
Na boku kufru se pak nachází pevné madlo

Další vychytávky

Xiaomi Luggage Classic Pro je vybaven podložkami, které nekloužou a jsou odolné proti opotřebení. Tyto podložky přispívají k ochraně kufru před poškozením a zabraňují posouvání nebo poškrábání kufru během manipulace nebo při přepravě.

Xiaomi Luggage Classic Pro je vybaven podložkami, které nekloužou
Xiaomi Luggage Classic Pro je vybaven podložkami, které nekloužou

Výrobce se v případě kufru Xiaomi Luggage Classic Pro zaměřil na jemné detaily, které zpříjemní každou cestu. Důkladně navržené prvky, jako jsou odolné materiály, tichá kolečka a snadno přístupné přihrádky, přispívají k celkovému komfortu a pohodlí při cestování.

Důmyslně navržená kolečka
Důmyslně navržená kolečka

Každý detail, od robustního zipu až po integrované madlo, byl promyšlen s ohledem na maximální uživatelský zážitek. Díky těmto vylepšením můžete plně vychutnat každou cestu bez zbytečných starostí, což dělá z tohoto kufru ideálního společníka pro všechna vaše dobrodružství.

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro – cena a dostupnost

Součástí balení je kromě samotného kufru také silikagelový sáček, který slouží k absorpci vlhkosti a udržení vnitřního prostoru kufru v suchu. Dále v balení najdete visačku pro uvedení osobních údajů k identifikaci kufru a uživatelský manuál obsahující důležité informace o použití, údržbě a bezpečnosti kufru.

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro ve dvou barvách a 4 velikostech
Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro ve dvou barvách a 4 velikostech

Kufr Xiaomi Luggage Classic Pro se zhruba před týdnem objevil na globálních stránkách Xiaomi. To předznamenává jeho brzkou dostupnost na trzích mimo domovskou Čínu. S ohledem na fakt, že se na českém trhu prodávají některé starší modely kufrů Xiaomi, očekáváme, že by se tu mohla časem objevit i tato novinka.

Výrobce zatím neuvedl, kdy hodlá v Česku zahájit prodeje těchto kufrů, ani doporučené maloobchodní ceny. Na základě cen v Číně tak můžeme pouze odhadovat:

Apple iPad Air 11
  • 20″ verze bude stát přibližně 1 760 Kč
  • 24″ verze bude stát přibližně 2 220 Kč
  • 26″ verze bude stát přibližně 2 450 Kč
  • 28″ verze bude stát přibližně 2 690 Kč

Zaujal vás kufr Xiaomi Luggage Classic Pro?

Zdroj: mi.com.

Apple Beats

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!

Přihlásit odběr
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Napište nám svůj komentář!x