Novinky

OnePlus 11 se chce odlišit. Nabídne světelnou show nebo chlazení?

Společnost OnePlus představí příští týden na veletrhu MWC 2023 v Barceloně nové zařízení. Některé světové redakce nyní obdržely první náhled na zařízení, které je nazýváno OnePlus 11 Concept, a které je na zádech vybaveno modrými pruhy a větším modulem fotoaparátu. Svítící modré proužky pokrývají téměř celou zadní část a obepínají právě i fotomodul. Společnost OnePlus vydala ke svému připravovanému konceptu telefonu také poznámku, v níž tyto proužky popisuje jako “cévy“. O co se ale vlastně jedná?

Snímky ukazují technické průlomy konceptu OnePlus 11 tím, že zdůrazňují ledově modré potrubí, které prochází celou zadní stranou telefonu, téměř jako by OnePlus 11 Concept měl vlastní řadu krevních cév. Potrubí telefonu OnePlus 11 Concept je umístěno uvnitř odvážného a futuristického unibody skleněného designu inspirovaného klidným tichem a obrovskou silou ledovcového jezera.

OnePlus 11 Concept

Nabídnou světelné proužky OnePlus 11 více než světelnou show?

Mohlo by být zajímavé sledovat, jak OnePlus 11 Concept funguje. A zda světelné proužky budou fungovat také jinak, než je tomu v případě telefonu Nothing Phone (1).  Pokud by společnost přišla s nějakým novým využitím, například nějakým druhem aktivního chlazení skrze ony proužky (na některých snímcích se zdá, že by v proužcích mohla protékat nějaká kapalina, což by i vysvětlovalo nazývání proužků potrubím v citaci výše), když už zmiňují ledovce, mohlo by jít o více než o inspiraci u konkurence a jistě by to mohlo znamenat povedený průlom. Jiné využití také naznačuje render nad tímto odstavcem. Zde si můžete všimnout, že zmiňované proužky jsou umístěny pod kryt, který se nezdá být průhledný.

Jistě toho ale zatím opravdu mnoho nevíme. Kromě obrázků zveřejnil generální ředitel společnosti OnePlusPete Lau, na Twitteru video upoutávku. Krátké video ukazuje telefon na krátkou dobu “v akci“. Lau říká, že telefon bude debutovat jako “první s touto technologií v oboru“. To naznačuje, že by se mohlo jednat opravdu o více než jen světelnou show. Ale kdo ví. Budeme si ještě muset chvilku počkat. Sám jsem na výsledný produkt velmi zvědavý. Mám rád inovace, obzvláště v době, kdy se sice výpočetní technologie vyvíjí poměrně slušným tempem, ale vše ostatní za ní sotva pajdá. A zrovna OnePlus si myslím potřebuje pořádný „nakopávač“.

Přečtěte si také  Unikly oficiální fotografie a barevná provedení Galaxy Z Flip 4

[zdroj]

Samsung Galaxy Watch6

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!

Daniel Macho

Jsem geek z Chomutova, který k technologiím tíhnul od dětství. Aktuálně se nejvíce věnuji fotografii a videu ve svém studiu White Whale Media. Dělám ale nejen videa na zakázku, ale i na svůj YouTube kanál, na kterém představuji své zážitky z cest. Také natáčím unboxingy pro tento blog a související e-shop. Mimo jsem také gamer, takže občas si zahraju něco na PC nebo na konzoli. Občas tedy i něco zastreamuji na Twitchi. Hraní na mobilu mi ale moc neříká. Také vládnu lokální komunitě nerdů tady u nás v Chomutově. Patříme pod celonárodní komunitu GUG.cz a pořádáme soutěžně naučné eventy pro každého.

Přihlásit odběr
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Napište nám svůj komentář!x