Recenze

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE: Nejlepší Edice?

Xiaomi to s řadou 11 pořádně rozjelo a tak zde máme již třetí model s přídomkem “Lite” v názvu. Xiaomi 11 Lite 5G NE představuje zajímavý model střední třídy v jehož výbavě na první pohled neschází nic podstatného. Zatím jsme měli možnost recenzovat “základní” Xiaomi Mi 11 Lite, které nás ve finále velmi mile překvapilo. Už jen proto jsme byli velmi zvědaví, jak se v praxi osvědčí jeho vylepšená varianta, která by dle papírových předpokladů měla mít jasně navrch.

Obsah článku

Obsah balení Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi naštěstí – alespoň prozatím – na balení svých modelů střední třídy nešetří a tak i v balení Xiaomi 11 Lite 5G NE naleznete vše potřebné, 33W adaptérem pro rychlé nabíjení počínaje. Pokud používáte klasická drátová sluchátka, jistě vás potěší přítomnost redukce z USB-C, když na těle smartphonu se pro tento konektor již místo nenašlo. A jestli vaše telefony často utrpí nějaké to zranění následkem pádu či neopatrné manipulace, jistě se vám bude hodit rovněž přibalené čiré TPU pouzdro. Dále se v balení nachází ještě USB-C kabel, sponka pro vytažení šuplíčku na SIM a pochopitelně také základní tištěné manuály.

Xiaomi 11 Lite 5G NE obsah balení

Xiaomi 11 Lite 5G NE má povědomý design

Staro-nová konstrukce známá již z Xiaomi Mi 11 Lite stále nepřestává udivovat malou tloušťkou i nízkou hmotností. Konkrétní rozměry telefonu pak činí 160,5 x 75,7 x 6,8 mm při hmotnosti 158 gramů. Design telefonu se pak nese ve znamení rovných ploch a hran s poměrně malým zakulacením. Xiaomi 11 Lite 5G NE je tak sice elegantní, nicméně ne úplně praktické zařízení. Díky relativně větším rozměrům. zcela plochým zádům a malému zaoblení okrajů totiž telefon do rukou nepadne zcela optimálně. K pohodlnějšímu a hlavně jistějšímu úchopu vám však může pomoci TPU pouzdro, které naleznete v balení.Xiaomi 11 Lite 5G NE v ruce

Záda telefonu překrývá blíže nespecifikované sklo s matnou povrchovou úpravou, díky té Xiaomi 11 Lite 5G NE působí v rukou příjemně a navíc zde neulpívají otisky prstů. Dále na zádech nalezneme modul fotoaparátů, jehož design je prakticky identický s tím na zádech vlajkového Xiaomi Mi 11. Rámeček telefonu má chromový povrch a na první pohled tak maskuje, že ve skutečnosti se jedná o plast. Na pravém boku telefonu pak nalezneme kolébku hlasitosti v doprovodu tlačítka napájení s integrovanou čtečkou otisků. Oba tyto ovládací prvky jsou pak pohodlně dostupné palcem pravé ruky.

 

Xiaomi 11 Lite 5G NE

 

Xiaomi 14

Přední straně pak pochopitelně dominuje 6,55″ displej s průstřelem na selfie kamerku v levém horním rohu. Ten chrání proti poškození tvrzené sklo Corning Gorilla Glass 5 a již z výroby aplikovaná fólie. Kvalitu zpracování telefonu pak musím hodnotit na jedničku. I přes použití plastového rámečku totiž telefon nepůsobí lacině, vše perfektně lícuje a nikde se nesetkáte s ostrými hranami. Za vděk pak musíme vzít alespoň IP53 certifikaci. Tedy ochraně vůči vnikání prachu a stříkající vody.

Xiaomi 11 Lite 5G NE zadní strana

Čtečka otisků prstů Xiaomi 11 Lite 5G NE

Jak již padlo o pár řádků výše, smartphone Xiaomi 11 Lite 5G NE nabídne čtečku otisků prstů integrovanou do tlačítka napájení. K probuzení a odemknutí telefonu pak stačí prst na čtečku pouze položit, mačkat tlačítko nutné není. To může být, trochu paradoxně, v některých situacích menší problém. Nejednou mě totiž při zasouvání telefonu do kapsy nemile překvapilo jeho nechtěné odemknutí. To je však spíše jen detail. Naopak velké plus má čtečka za svou rychlost a přesnost. Vzhledem na velmi malé rozměry čtečky je přitom obojí až trochu překvapivé. K odemknutí telefonu tak obvykle dochází za méně než vteřinu. Přesto mám ale z tohoto řešení smíšené pocity. Telefon s touto cenou už by mohl nabídnout čtečku integrovanou v displeji. Ta by sice nebyla tak rychlá a přesná, zato by ale byla v řadě situací praktičtější.

test Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE nabídne skvělý 90Hz AMOLED

Telefon využívá FullHD+ AMOLED panel s 90Hz obnovovací frekvencí a schopností zobrazit až miliardu barev – jedná se tedy o 10bit obrazovku. Maximální svítivost obrazovky 800 nitů pak v rámci cenové kategorie lze rozhodně označit za nadprůměrnou a čitelnosti displeje na slunci se tak opravdu nemusíte bát. Co se barevného podání týče, to lze v nastavení systému přizpůsobit k obrazu svému. Nebo můžete vše nechat na automatice, která kopíruje DCI-P3 barevný prostor a výsledný obraz pak nabídne poměrně reálné barvy s lehkým příklonem ke studenějšímu tónu. Jako třešničku na dortu pak musíme zmínit podporu formátů Dolby Vision a HDR10+.

Přečtěte si také  Recenze Xiaomi Redmi Buds 3 Pro: bezkonkurenčně vybavená sluchátka

recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE displej

Hardwarová výbava Xiaomi 11 Lite 5G NE

Dostáváme se k hlavní odlišnosti v porovnání s již několikrát zmíněným Xiaomi Mi 11 Lite. Novinka totiž nabídne modernější a lépe vybavený čipset v podobě Snapdragonu 778G 5G od amerického Qualcommu. Ten je vyráběn za pomoci moderního, 6nm procesu a využívá osmijádrový procesor spoléhající na jádra Kryo 670 taktovaná až na 2,4 GHz. O grafiku se zde pak stará čip Adreno 642L. Čipsetu v případě námi testované varianty Xiaomi 11 Lite 5G NE sekunduje 8 GB RAM rozšířitelné o další 3 GB virtuální operační paměti sloužící pro “odkládání” aplikací na pozadí. Úložiště pak nabídne 128 GB, z čehož je po prvním spuštění telefonu volných něco málo přes 100 GB.

Xiaomi 11 Lite 5G NE specifikace

Sledujte nás na Telegramu!

Xiaomi 11 Lite 5G NE – testy výkonu

Jak je zřejmě patrné z odstavců výše, v oblasti výkonu jsme toho od Xiaomi 11 Lite 5G NE očekávali poměrně hodně. S potěšením pak můžeme konstatovat, že nás v tomto ohledu telefon rozhodně nezklamal, což potvrzují například výsledky benchmarků níže. Zanedbatelný však není ani jeho herní výkon, když si s jedním z aktuálně nejnáročnějších titulů pro Android alias hrou Genshin Impact telefon poradil velmi dobře. Na vysoké grafické nastavení (druhé nejvyšší ve hře) hra držela poměrně stabilních 30 FPS s občasnými propady v náročnějších scénách. To je na smartphone s cenou pod 10 tisíc více než dobrý výsledek.

Xiaomi 11 Lite 5G NE hraní her

AnTuTu Benchmark

Tradičně testujeme telefony v AnTuTu Benchmarku, který porovnává jejich výkony v oblasti procesoru, grafiky, paměti a uživatelské zkušenosti. Výsledkem je skóre, které slouží ke komplexnímu porovnání dvou a více zařízení.

3D Mark

Pokud hledáte benchmark, který co nejlépe prověří herní výkon (nejen) smartphonu, jen těžko najdete vhodnější nástroj než 3DMark. Stejně jako hra, také tento benchmark zatěžuje především grafické jádro použitého čipsetu.

Test Wild Life

Test Wild Life Extreme

Geekbench 5

Benchmark Geekbench 5 vyhodnocuje především výpočetní výkon a poměrně dobře odráží, jak se zařízení chová v běžných operacích, jako je surfování po webu či práce s dokumenty. Počítá zvlášť výsledky při zpracování jedním procesorovým jádrem a s více jádry.

Výsledky testů s jedním jádrem

Přečtěte si také  Recenze Redmi AirDots: solidní bezdrátová sluchátka za parádní cenu

Výsledky testů s více jádry

Servis XM.cz

Operační systém a optimalizace

V telefonu nás hned po vybalení z krabičky čekal předistalovaný Android 11 s nadstavbou MIUI 12.5. Na to, jaké tato “mezigenerace” MIUI přináší novinky se můžete podívat například v rámci našeho seriálu. Namátkou však můžeme zmínit přepracovaný design ovládání hlasitosti s možností nastavení časovače jak pro režim nerušit, tak pro tichý režim. Dále zde nalezneme například přepracované statistiky využití baterie, možnost odinstalovat některé systémové aplikace, či nové Super tapety, animace a některé ikony. Konečně se dostalo také na námi dlouho vyhlíženou úpravu nového centra oznámení potažmo přepínačů. Nově totiž mezi nimi lze přepínat tažením do stran. V neposlední řadě se vylepšení dočkala také práce s citlivými daty a snadno získáte také informace o aplikacích, které přistupovali k vaší poloze.

Přítomno je i povedené ovládání gesty či možnost zůstat u klasické trojice ovládacích tlačítek s možností prohodit jejich pořadí. Xiaomi do nadstavby implementovalo řadu aplikací z vlastní dílny a nutno podotknout, že ty jsou z pravidla funkční a přehledné a dobře zapadají do celkového vzhledu nadstavby. Po prvním spuštění však bylo v telefonu větší množství aplikací třetích stran, včetně několika her. Naštěstí ty lze bezezbytku odinstalovat. Samotná optimalizace systému je pak prvotřídní. Vše funguje rychle a plynule, nedochází k žádným zpomalením či pádům aplikací a 90Hz displej pak plynulost prostředí jen podtrhuje.

Konektivita a určování polohy

Co se konektivity týče, zde nechybí prakticky nic důležitého. V první řadě zde máme ono již v názvu samotného telefonu zmiňované 5G. Spolu s ním však použitý čipset přinesl například také podporu Wi-Fi 802.11ax, nebo-li Wi-Fi 6. Tu mohou ocenit zejména hráči a to pro vyšší přenosové rychlosti a především lepší odezvu. Ta se může hodit především při hraní online titulů nebo streamovaném hraní prostřednictvím služeb jako Google Stadia, GeForce Now či Xbox Cloud Gaming. Z další výbavy pak nesmíme opomenout Bluetooth 5.2, NFC, či třeba dvoupásmovou GPS.

Baterie a nabíjení

Uvnitř tenké konstrukce Xiaomi 11 Lite 5G NE našla své útočiště baterie o kapacitě 4 250 mAh. To lze v současnosti považovat za spíše průměrnou hodnotu, nicméně základní Mi 11 Lite si s přehledem vystačila i s tou. Naštěstí, v případě dnes testovaného vylepšeného modelu tomu není jinak. Při každodenním zápřahu zahrnujícím telefonáty, komunikaci přes mail i několik instant messengerů, procházení webu, hodinku až dvě poslechu hudby přes sluchátka či pár minut YouTube a hraní her jsem se pohyboval okolo 6 až 8 hodin aktivního používání. Při lehčí zátěži se tak s telefonem dostanete až na hranici dvoudenní výdrže. Pokud ale v průběhu dne hodláte trávit čas i hraním či častějším sledováním například YouTube, počítejte s jedním dnem mimo nabíječku. Díky originálnímu 33W adaptéru pak zabere nabití baterie z 15 na 100 % v průměru 55 minut.

Xiaomi 11 Lite 5G NE výdrž baterie

Zvukový projev Xiaomi 11 Lite 5G NE

Jedním z příjemných trendů poslední doby je osazování smartphonů hlasitými stereo reproduktory a Xiaomi 11 Lite 5G NE tento trend naštěstí následuje. V tomto případě se jedná o asymetrické stereo, takže telefonní reproduktor má na starosti především výšky, zatímco druhý reproduktor na spodní hraně telefonu dodává středy a hlubší tóny. Tato konkrétní sestava pak možná nepatří mezi ty nejhlasitější, nicméně zvuk zprostředkovává překvapivě prokreslený s náznakem basů a jasnými středy. Rušivé „plechové“ zkreslení se pak projevuje až při nejvyšší úrovni hlasitosti. Sebemenší problémy jsem nezaznamenal ani při použití redukce na 3,5mm jack a připojení drátových sluchátek. V neposlední řadě pak musím pochválit také v systému integrovaný ekvalizér.

Samsung Galaxy S23

Fotoaparát Xiaomi 11 Lite 5G NE nezklame

Vzhledem k tomu, že základní Xiaomi Mi 11 Lite jsem již recenzoval a novinka nabídne identický hardware fotoaparátů, žádné překvapení jsem nečekal. Nicméně i tak musím konstatovat, že snímky vypadají subjektivně vzato ještě nepatrně lépe než posledně a zejména je to znát u nočních fotografií z ultraširokoúhlého fotoaparátu. Je přitom celkem jedno, jestli je za tím lepší softwarová optimalizace, nebo lepší zpracování obrazu související s použitým čipsetem. Hlavním stavebním kamenem je pak opět snímač Samsung Isocell GW3 jehož služby využívá primární fotoaparát. Sestavu pak doplňuje ultraširokoúhlý fotoaparát a makro kamerka, u které musím vyzdvihnout přítomnost automatického ostření.

Přečtěte si také  Recenze: rýžovar Xiaomi Smart Multifunctional Rice Cooker

Hardware fotoaparátu

  • 64 MPx primární snímač, 0.7 µm, f/1,8, PDAF
  • 8 MPx superširokoúhlý snímač, f/2.2, 119° FoV, FF
  • 5 MPx makro kamerka, f/2.4, AF

Aplikace Fotoaparát

Aplikace Fotoaparát je přehledně uspořádaná do několika režimů, mezi kterými lze přepínat tažením do stran. Z těch zajímavějších musím zmínit například zpomalené video, portrétní režim, manuální režim či režim „klonování“.  Přepínání mezi ultraširokým a standardním objektivem (respektive 2x digitálním zoomem) probíhá standardně pomocí tří teček kousek nad zmíněnými režimy. Jen aktivace makro kamerky se, trochu nelogicky, skryla do horní výsuvné nabídky. Aplikace umožňuje také snadno (de)aktivovat vylepšení fotografií za pomocí AI či HDR. Nechybí ani softwarová korekce efektu rybího oka při použití superširokoúhlého fotoaparátu.

Jak fotí Xiaomi 11 Lite 5G NE?

focení s Xiaomi 11 Lite 5G NE

Primární fotoaparát

Sledujte nás na Telegramu

Základem každého fotoaparátu je jeho čip a použitý objektiv. A nutno podotknout, že zde je ten základ velmi dobrý. Ať už se jedná o objektiv se solidní světelností f/1.8, nebo 64MPx snímač Samsung Isocell GW3. Ten ve výchozím režimu produkuje 16MPx snímky plné detailů a jen s minimem šumu. To pak platí i za ne zcela optimálních světelných podmínek – což je rozhodně příjemné překvapení. Skvělý je dynamický rozsah snímků a jejich kontrast. Pochvalu si zaslouží také poměrně věrné barevné podání. Pro ty, kterým se líbí o něco barevnější snímky je pak připravena umělá inteligence. U té se mi ale v některých případech stávalo, že u stejné, po sobě víckrát zachycené scény volila nepatrně odlišné barevné podání. To však v praxi nebude představovat zásadní problém.

Ultraširokoúhlý fotoaparát

I přes slabší hardware dokáže ultraširokoúhlý fotoaparát  za dobrých světelných podmínek zachytit místy až překvapivě kvalitní snímky. Ostrost snímků je na dobré úrovni, jen po okrajích již dochází k mazání detailů a barevné podání je blízké tomu z primárního fotoaparátu. Zlepšení oproti identickému fotoaparátu u Xiaomi Mi 11 Lite je pak vidět u snímků v noci. Stále je přítomno poměrně hodně šumu, ale při použití nočního režimu jsou snímky mnohem použitelnější.

Makro fotoaparát

Velmi dobrých výsledků dosahuje i použitý makro fotoaparát, který Xiaomi 11 Lite 5G NE sdílí s vlajkovým Mi 11. Sestava zvládá ostřit na objekty ve vzdálenosti 3 až 7 cm a snímky pak potěší nejen ostrostí a mírou detailů. Trochu diskutabilní je pak barevné podání. Zatímco ve většině případů je s přimhouřením oka věrné skutečnosti, například květ na snímku níže je laděný spíše do fialova, zatímco ve skutečnosti je růžový.

Ukázkové video

Závěr recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE

Po recenzi povedeného Xiaomi Mi 11 Lite jsem měl od vylepšeného modelu poměrně vysoká očekávání a na závěr dnešní recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE mohu prohlásit jen, že byla bezezbytku naplněna. Nový čipset sebou nese nejen lepší konektivitu, ale také velmi solidní výkon, kterým se zavděčí i hráčům. Navíc jsem byl během testování schopen dosáhnout o půl hodiny delšího aktivního používání na jedno nabití. Zlepšil se také postprocessing snímků – přinejmenším tedy u ultraširokoúhlého fotoaparátu. Osobně se mi také více líbí matná záda novinky, která v ruce působí příjemně a tolik na sebe neváží otisky.

Zbytek hodnocení by pak v podstatě mohl kopírovat to z recenze Mi 11 Lite. Pochválit musím kvalitní 90Hz AMOLED displej spolu se stereoreproduktory a celkově více než schopnými fotoaparáty. Výdrž baterie je – i přes její relativně malou kapacitu – poměrně solidní a dosáhnout jednodenní výdrže budou mít problém pravděpodobně jen náruživí hráči. Škoda snad jen ne úplně ergonomického designu a čtečka otisků v displeji by telefonu přece jen slušela o něco více. Jinak ale před sebou máme potenciálního kandidáta na krále mezi aktuálními smartphony s cenou v rozmezí 8 až 10 tisíc korun.

Cena Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

Telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE je k dispozici v pěti barevných variantách: černé, modré, bílé, zelené a růžové. Na výběr je pak ze tří paměťových variant, lišících se od sebe velikostí interního úložiště i kapacitou RAM. Základní varianta nabízí 6/128 GB, a vybavenější pak disponuje 8/128 GB, respektive 8/256 GB.

JBL: zvuk, který tě pohltí

Zaujal Vás tento text a chcete vědět o nových článcích hned, jak vyjdou? Sledujte nás prostřednictvím komunikační aplikace Telegram na https://t.me/xm_cz!

Přihlásit odběr
Upozornit na
guest

28 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Milan
Milan
2 let před

Neustále srovnání s Mi 11lite..A co srovnání s Mi 11lite 5G? To je bližší konkurent.

Karel Kilián
Odpovědět  Milan
2 let před

Dobrý den,

kolega porovnává s telefonem, který recenzoval a může objektivně porovnat.
srovnání Xioami Mi 11 Lite 5G a Xiaomi 11 Lite 5G NE vyjde na našem blogu v neděli. Už je připravené v redakčním systému.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Markonius
Markonius
2 let před

srovnávat MI 11 lite 4g s Mi 11 lite 5g NE mi přijde dosti úsměvné. Nebudu srovnávat Manchester United, se Salford City, jen kvůli tomu že jsou to stejná města, ale spíše s Manchesterem City, který hraje stejnou ligu (třídu), má se ucházet o ty nejvyšší příčky ve své kategorii apod, ne….?

Karel Kilián
Odpovědět  Markonius
2 let před

Dobrý den,

upřímně moc nechápu, oč Vám jde. Kolega recenzoval Xiaomi Mi 11 Lite 4G a nyní Xiaomi 11 Lite 5G NE, takže logicky porovnává tyto modely mezi sebou.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G nerecenzoval, takže porovnávat nemůže. Nemluvě o tom, že ty telefony jsou si natolik podobné, že je vlastně nemá ani smysl moc porovnávat.
Jak jsem psal výše: srovnání Xioami Mi 11 Lite 5G a Xiaomi 11 Lite 5G NE vyjde na našem blogu v neděli. Už je připravené v redakčním systému.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Tomáš
Tomáš
2 let před

Dobrý den,
mám Xiaomi mi 11 lite 5g a telefon mi odebral možnost si nastavit čtečku otisků prstů. Byla by tu možnost si to nějak nastavení zase zapnout? Nebo musím na opravu.

Tomáš
Tomáš
Odpovědět  Tomáš
2 let před

Vím že to není poradna nebo něco takového, ale nevím kam to mám napsat a celkem mě to mrzí, když to byla funkce kvůli, které jsem telefon koupil.

Karel Kilián
Odpovědět  Tomáš
2 let před

Dobrý den,

vůbec to nevadí, že jste se zeptal tady. Rozumím Vašemu zklamání, ale na 99,9 % to bude poruchou čtečky otisků prstů.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Karel Kilián
Odpovědět  Tomáš
2 let před

Dobrý den,

většinou se toto stává, když čtečka z nějakého důvodu přestane fungovat. V takovém případě bych jako první doporučil provést zálohu dat. Následně udělejte obnovu zařízení do továrního nastavení, čímž telefon dostanete do stavu, jako byste ho právě rozbalil z krabičky. Pokud se jednalo o softwarovou závadu, měl by problém zmizet.
Pokud nezmizí a bude se projevovat i po továrním resetu, lze celkem spolehlivě předpokládat, že se jedná o hardwarovou závadu – v tomto případě poruchu čtečky otisků. S tou doporučuji obrátit se na servis, respektive (je-li telefon v záruční době) uplatnit záruku u prodejce.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Rolf
Rolf
2 let před

Hezký den,
chtěl bych poprosit o názor ohledně výběru mobilu – váhám mezi:

Xiaomi 11 Lite 5G NE
Xiaomi Redmi Note 10 5G a
Xiaomi Mi 10T Lite 5G

Rád bych měl co nejlepší fotoaparát a tak nějak celkově poměr cena/kvalita.
Mohl byste mi pomoci s výběrem?
Předem moc děkuji

Rolf
Rolf
Odpovědět  Vašek Švec
2 let před

Moc děkuji, mám tedy vybráno 😉

Karel Kilián
Odpovědět  Rolf
2 let před

Dobrý den,

myslím, že jste vybral dobře.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Karel Kilián
Odpovědět  Rolf
2 let před

Dobrý den,

souhlasím s kolegou Švecem. Z tohoto výběru bych si také zvolil Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Martin
Martin
1 rok před

Dobrý den, při zapnutí fotoaparátu se mi vedle průstřelu selfie kamerky objeví zelená tečka, jakoby notifikační dioda, kterou však tel. nemá. Nevíte proč tomu tak je, případně zda se to dá vypnout? Děkuji za odpověď.

Karel Kilián
Odpovědět  Vašek Švec
1 rok před

Dobrý den,

je to přesně tak, jak píše kolega. Jen doplním odkaz na náš článek, pokud byste k tomu chtěl více informací: Proč se v notifikacích MIUI 13 zobrazuje zelená tečka či ikona fotoaparátu?

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Jana
Jana
1 rok před

Dobrý večer, má prosím telefon diodu která mě upozorní na nepřijatý hovor nebo zprávu? Děkuji za odpověď

Karel Kilián
Odpovědět  Jana
1 rok před

Dobrý den,

bohužel nikoli – Xiaomi 11 Lite 5G NE nemá notifikační LED.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Pavla
Pavla
1 rok před

Dobrý den,
děkuji za Vaše užitečné recenze.
Můžu poprosit o Váš názor, který z mobilů byste upřednostnil:
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Xiaomi Redmi 10 Pro
Samsung Galaxy A52s 5G

Momentálně jsem zvyklá na Redmi 7A. Ráda bych jej vyměnila již za výkonnější a s lepším fotoaparátem. Plus by bylo, kdyby se mi bez problémů spároval s náramkem MiBand4.

Karel Kilián
Odpovědět  Pavla
1 rok před

Dobrý den,

pokud Vám jde o fotoaparát, tak myslím, že s Galaxy A52s 5G byste mohla být spokojená. S Mi Bandem 4 by měl fungovat bez problémů.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

Pavla
Pavla
Odpovědět  Karel Kilián
1 rok před

Děkuji.

Karel Kilián
Odpovědět  Pavla
1 rok před

Dobrý den,

není zač, rádo se stalo.

Přeji hezký den!
Karel Kilián

Petra
Petra
9 měsíců před

Dobrý den,
vím, že nejste poradna, jen telefonům vůbec nerozumím a nevím na koho se obrátit, ráda bych měla co nejlepší fotoaparát a tak nějak celkově poměr cena/kvalita.
Mohl byste, moc prosím, pomoci s výběrem telefonu cca do 8000?

Předem moc děkuji (za odpověď na email)
Petra

Karel Kilián
Odpovědět  Vašek Švec
9 měsíců před

To určitě také není špatný tip. Díky za něj.

Karel Kilián
Odpovědět  Petra
9 měsíců před

Dobrý den,

s cenovkou do 8000 Kč bych doporučil POCO X5 Pro. V našem e-shopu ho prodáváme v konfiguraci 8 GB + 256 GB za 7989 Kč.
V případě zájmu si můžete na našem blogu přečíst podrobnou recenzi tohoto modelu, případně se můžete podívat na video s prvním pohledem.
Ač to běžně neděláme, posílám odpověď i e-mailem.

Přeji hezký den.
Karel Kilián

28
0
Napište nám svůj komentář!x